100% top kwaliteit!

Skip to Main Content »

Uw winkelwagen is leeg

Speedframe + megadoek 1,5 x 4,5 meter

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 536,00

Snel overzicht

Een standaard speedframe + megaprint bestaat uit:
Fullcolor geprint spandoek (350 gr/m2) met ogen om de 50 cm ( optie ogen om de 25 cm )
( optie doek 550 gr/m2, brandvertragend met certificaat )
Speedframe ( optie buizenframe 33,7 mm, 42,4 mm of 48 mm )
Bij elk oog krijgt u een elastiek met spinhaak erbij.

Binnen gebruik: ogen om de 50 cm, buiten gebruik ogen om de 25 cm. Voor buiten gebruik is een speedframe boven een buizenframe aan te raden. Bij een speedframe hangt het doek 'dicht' bij de ondergrond en wordt de kracht van de wind over de hele ondergrond verdeeld. Het speedframe is eenvoudig te plaatsen omdat het gemaakt is van lichte, voorgeboorde aluminium profielen.
Buizenframes zijn voorzien van muurbeugels om de 200 cm.
Prijs is exclusief voorbereidingkosten en verzendkosten. Bij een nabestelling betaalt u geen voorbereidingskosten.
Doeken groter of langer dan 200 cm zijn duurder met verzenden. Vraag bij grotere afmetingen en meerdere stuks een offerte aan!

Aanleveren grafisch werk: u kunt uw logo uploaden bij de opties of via onze FTP site. Hoe aan te leveren: klik hier. Als u een order plaatst dan krijgt u van ons een orderbevestiging met een drukproef met uw foto of met kant en klare plaatjes per email ter bevestiging. Klik voor kant en klare plaatjes.

Plaatsing: om de prijs van de plaatsing te kunnen bepalen hebben we een foto, de hoogte van montage en uw postcode nodig.

Optioneel: buizenframe Klik hier.

Let op! U kunt ook bestellen per email: info@specialt.nl
Vergeet niet al uw bedrijfsgegevens te vermelden, uw logo kunt u als bijlage toevoegen of uploaden via onze ftp server.
Mocht u nog vragen hebben neem dan kontakt op met onze verkoop (024-6753510)

Speedframe + megadoek 1,5 x 4,5 meter

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Framesoort

Spoed

* Verplichte velden

€ 536,00

Details

Een standaard speedframe + megaprint bestaat uit: Fullcolor geprint spandoek (350 gr/m2) met ogen om de 50 cm ( optie ogen om de 25 cm ) ( optie doek 550 gr/m2, brandvertragend met certificaat ) Speedframe ( optie buizenframe 33,7 mm, 42,4 mm of 48 mm ) Bij elk oog krijgt u een elastiek met spinhaak erbij. Binnen gebruik: ogen om de 50 cm, buiten gebruik ogen om de 25 cm. Voor buiten gebruik is een speedframe boven een buizenframe aan te raden. Bij een speedframe hangt het doek 'dicht' bij de ondergrond en wordt de kracht van de wind over de hele ondergrond verdeeld. Het speedframe is eenvoudig te plaatsen omdat het gemaakt is van lichte, voorgeboorde aluminium profielen. Buizenframes zijn voorzien van muurbeugels om de 200 cm. Prijs is exclusief voorbereidingkosten en verzendkosten. Bij een nabestelling betaalt u geen voorbereidingskosten. Doeken groter of langer dan 200 cm zijn duurder met verzenden. Vraag bij grotere afmetingen en meerdere stuks een offerte aan! Aanleveren grafisch werk: u kunt uw logo uploaden bij de opties of via onze FTP site. Hoe aan te leveren: klik hier. Als u een order plaatst dan krijgt u van ons een orderbevestiging met een drukproef met uw foto of met kant en klare plaatjes per email ter bevestiging. Klik voor kant en klare plaatjes. Plaatsing: om de prijs van de plaatsing te kunnen bepalen hebben we een foto, de hoogte van montage en uw postcode nodig. Optioneel: buizenframe Klik hier. Let op! U kunt ook bestellen per email: info@specialt.nl Vergeet niet al uw bedrijfsgegevens te vermelden, uw logo kunt u als bijlage toevoegen of uploaden via onze ftp server. Mocht u nog vragen hebben neem dan kontakt op met onze verkoop (024-6753510)

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.